Zakelijke evenementen

Zakelijke evenementen 2018-03-14T23:41:20+01:00

Zakelijke evenementen organiseren die wél succesvol zijn? Schakelt u dan CNGRS in. Wij hebben de hulpmiddelen en bieden het meest brede softwarepakket voor de organisatie van events als congressen en beurzen in de markt. Het is flexibel inzetbaar door modules, zodat u precies kunt aangeven welke onderdelen voor u noodzakelijk zijn en u nooit teveel betaalt. Met onze software heeft u alles in één instrument en verzamelt u automatisch alle gegevens van uw bezoekers. Dat scheelt een hoop tijd en administratie. Deelnemerslijsten, bijzondere wensen van deelnemers, email adressen en telefoonnummers, achtergrond; CNGRS maakt het allemaal inzichtelijk. En voor u is het ook nog eens 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Zo houdt u overzicht, controle en krijgt u inzicht in de inschrijvingen. Succesvol zakelijke evenementen organiseren doet u dus via CNGRS.

Zakelijke evenementen - CNGRS

Uw voordelen bij CNGRS

Jarenlange ervaring in de evenementenbranche maakt van ons een professionele partner, die weet wat nodig is om succes te organiseren.
Lees hier uw voordelen:

  • Flexibel, stabiel en betrouwbaar
  • Full service of co-productie
  • Support
  • Toegangsbeheer

Zakelijke evenementen organiseren via CNGRS

Vaak wordt onderschat wat het beroep van een organisator van zakelijke evenementen allemaal vraagt. Het is altijd verantwoordelijk werk, dat kan leiden tot tijdsdruk en stress. Want onderschat niet dat u als event organisator moet zorgen voor een goed programma-aanbod en een geoliede machine. De mensen van CNGRS zijn specialisten in kennisevenementen (congressen, symposia, seminars en netwerkbijeenkomsten) en consumer evenementen (beurzen). Ze weten alles over communicatiekanalen, registratieprocessen en on-site oplossingen voor de professionele evenementenbranche. Onze event software zorgt voor rust en tijdwinst. U houdt met de CNGRS-software grip op het project en het dashboard zorgt 24 uur per dag, zeven dagen in de week, voor overzicht.

Zakelijke evenementen organiseren via de specialist

Wilt u wél succesvol een zakelijk evenement organiseren? Wij bieden dé software die u tijd en kosten bespaart. Daarnaast assisteren we met onze flexibele service, zodat u snel kunt schakelen op het moment dat het nodig is. Jarenlange ervaring in de evenementenbranche maakt van ons een professionele partner, die weet wat nodig is om succes te organiseren.