Registreren

Registreren 2017-06-22T10:01:52+01:00

De registratiemodule geeft het inzicht.
Het aanmelden moet voor de deelnemers eenvoudig, herkenbaar en soepel verlopen. Aan de andere kant wilt u alle benodigde gegevens vragen en handelingen laten uitvoeren. CNGRS biedt u alle mogelijkheden en flexibiliteit om dit volledig naar eigen inzicht op te zetten. Uiteraard ondersteunen we u met onze kennis en ervaring om tot een optimale registratiewebsite te komen.

  • Gegevens verzamelen
  • Registratie processen

1. Gegevens verzamelen

Met de online registratie van CNGRS verzamelt u automatisch alle gegevens van uw deelnemers. Dat scheelt een hoop tijd en administratie. Deelnemerslijsten, bijzondere wensen van bezoekers, email adressen en telefoonnummers, achtergrond; CNGRS maakt het allemaal inzichtelijk. En voor u is het 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Zo houdt u overzicht en krijgt u inzicht in de inschrijvingen.

registreren

2. Registratie processen

Maar dit is vaak maar een klein onderdeel van de werkzaamheden, die u moet uitvoeren. Uitnodigen, bevestigen, accrediteren, betalingen uitvoeren, badging, scanning en informatie geven zijn een paar andere zaken die u bezig kunnen houden. CNGRS neemt u die zorgen voor het grootste deel uit handen. Dat geeft u niet alleen rust en overzicht, het bespaart u ook veel tijd. Daarvoor lopen wij graag een stapje harder. En die vrijgekomen tijd kunt u weer besteden aan uw deelnemers en een optimale beleving. Zo maken van 1 + 1 meer dan 2.

3. Dashboard

Met het dashboard uit de CNGRS organisatie module behoudt u het noodzakelijke overzicht over de project activiteiten en de registraties van uw bezoekers. Op ieder moment van de dag kunt u het dashboard raadplegen. De koppeling aan de project tijdlijn zorgt ervoor dat u de activiteiten kunt plannen en over het project personeel kunt verdelen.

Met het dashboard kunnen project activiteiten bijgestuurd worden en kan er gestuurd worden op inkomsten en uitgaven. Op de achtergrond wordt ook een dashboard voor de opdrachtgever bijgehouden. Deze bevat voor de opdrachtgever belangrijke informatie. De dashboard voor de opdrachtgever wordt bij aanvang van het project door de organisator vormgegeven. Het dashboard voor de opdrachtgever zorgt ervoor dat de opdrachtgever tijdens het organisatie traject betrokken blijft bij het evenement. Met het dashboard kan de opdrachtgever meekijken en dat bespaart de organisator tijd bij het informeren van de opdrachtgever.

Goed beheer van uw event?

Dit leggen we u uit in het volgende item!

Bekijk stap 4

Beheren