Organiseren

Organiseren 2017-06-21T16:37:18+01:00

CNGRS ondersteunt de organisator met het professioneel opzetten van een evenement door de organisatie toolkit.
De organisatie module bestaat uit drie onderdelen:

  • Draaiboek automaat®
  • Event rolodex®
  • Dashboard voor overzicht

1. Draaiboek automaat®

De organisatie module van de CNGRS toolkit leidt de organisator door een gestandaardiseerd ontwerp proces. Alle elementen van het vormgeven van een goed geleid evenement worden behandeld. Een complete keuze lijst zorgt voor het automatisch samenstellen van een gestandaardiseerd event draaiboek. In dit draaiboek staan alle uitgangspunten van het evenement en genomen besluiten opgesomd. Het draaiboek zorgt inzicht voor de opdrachtgever en de organisator en zorgt voor gelijke verwachtingen. Uit het draaiboek kan de organisator onderdelen in tijdslijnen wegzetten en uitzetten onder project personeelsleden.

organiseren

2. Event Rolodex®

De organisator heeft toegang tot de CNGRS event rolodex waar een brede selectie van toeleveranciers in de eventbranche zijn opgenomen. De organisator kan op eenvoudige wijze offertes opvragen bij leveranciers. U stelt de vraag, CNGRS doet de rest. In uw mailbox zult u de aanbiedingen krijgen op uw vraag. Zoekt u een Groen leverancier, die 2000 m2 met bomen en planten gaat aankleden? Binnen een week heeft u antwoord en weet u wat de kosten zullen zijn. U kunt het vergelijken met de werkwijze van de website “Werkspot”.

3. Dashboard

Met het dashboard uit de CNGRS organisatie module behoudt u het noodzakelijke overzicht over de project activiteiten en de registraties van uw bezoekers. Op ieder moment van de dag kunt u het dashboard raadplegen. De koppeling aan de project tijdlijn zorgt ervoor dat u de activiteiten kunt plannen en over het project personeel kunt verdelen. Met het dashboard kunnen project activiteiten bijgestuurd worden en kan er gestuurd worden op inkomsten en uitgaven. Op de achtergrond wordt ook een dashboard voor de opdrachtgever bijgehouden. Deze bevat voor de opdrachtgever belangrijke informatie. De dashboard voor de opdrachtgever wordt bij aanvang van het project door de organisator vormgegeven. Het dashboard voor de opdrachtgever zorgt ervoor dat de opdrachtgever tijdens het organisatie traject betrokken blijft bij het evenement. Met het dashboard kan de opdrachtgever meekijken en dat bespaart de organisator tijd bij het informeren van de opdrachtgever.

Snel en makkelijk met uw bezoekers communiceren?

Dit leggen we u uit in het volgende item!

Bekijk stap 2

Communiceren