Informeren

Informeren 2017-06-22T10:22:54+01:00

Goede informatie is voor een organisator onontbeerlijk in de aanloop naar het evenement en onmisbaar tijdens het evenement.
Wij zorgen ervoor dat u 7 dagen in de week en 24 uur per dag inzicht heeft in de belangrijke informatie van uw evenement.

  • Dashboard organisator
  • Dashboard opdrachtgever
  • Rapportage’s

1. Dashboard organisator

Tijdens het opzetten van uw evenement kunt u zelf een dashboard samenstellen, waar al uw belangrijke informatie live zichtbaar is. Dat geeft overzicht en de mogelijkheid om bij te sturen als dat nodig moet zijn.

Bezoekersaantallen per deelgroep en financiële gegevens worden altijd getoond bij het opstarten van de CNGRS applicatie en op de App voor de Organisator. In het menu van de CNGRS management omgeving kunt uw dashboard zelf instellen, zodat het optimale overzicht ontstaat. Natuurlijk is het mogelijk om het dashboard op de PC, Laptop een de Smartphone te tonen.

informeren

2. Dashboard opdrachtgever

De organisator kan in CNGRS een dashboard voor de opdrachtgever samenstellen. Zo blijft een opdrachtgever optimaal geïnformeerd over de vordering in het project. De Organisator wint tijd, omdat de opdrachtgever geïnformeerd is. Op deze manier blijft de opdrachtgever betrokken bij de organisatie van het evenement. De organisator kan sturen op de informatie die wordt gestuurd aan de opdrachtgever.

3. Rapportages

CNGRS maakt het mogelijk om vooraf, tijdens en na afloop van het evenement doorlopend uw deelnemers om input te vragen. Dat levert een schat aan informatie op. Informatie, die kan helpen om inzicht in het evenement te krijgen.

Wij kunnen u ondersteunen om vanuit de informatie een inhoudelijk rapport samen te stellen. Een rapportage, waar de informatie een verdiepingsslag krijgt. Met de beschikbare financiële gegevens geven we inzicht in:

  • De return on investment
  • De waardering door bezoekers
  • De beleving van de exposanten
  • De betekenis van het evenement

Een krachtige rapportage om het overleg met belanghebbenden te ondersteunen en een kans om een volgend event nog beter af te stemmen op de bezoekers.

Overtuigd van de kracht van CNGRS?

Neem nu contact met ons op