Communiceren

Communiceren 2017-06-21T16:48:46+01:00

Uw event valt en staat bij krachtige, op uw publiek toegesneden, communicatie.
U zult, in deze tijd van vele communicatieprikkels, uw publiek moeten bereiken. Een duidelijk communicatie strategie, pakkende teksten en de juiste communicatiekanalen helpen u daarbij. Met CNGRS krijgt krijgt uw krachtig instrument in handen waarmee u de digitale communicatie kunt verzorgen.

  • Communicatieplan
  • Bezoekers bereiken
  • Communiceren met uw bijzondere groepen

1. Communicatieplan

Het prikkelen van de doelgroep, zorgen dat uw verhaal boodschap leeft bij alle deelnemers én het communiceren van een boodschap staan centraal tijdens een goed doordacht uitnodigingstraject. Communicatie voor een event is de potentiële bezoeker verleiden om zich in te schrijven. Aan de ene kant zorgen dat de communicatie een herkenbare algemene boodschap heeft. Aan de andere kant zorgen dat deelnemers persoonlijk worden aangesproken. Een tot de verbeelding sprekende website waar alle informatie over een event op een krachtige manier wordt uitgedragen is nodig.

Met ondersteunende emails, sms en de inzet van social media zorgt u dat het juiste gevoel voor, tijdens en na afloop van een bijeenkomst wordt gekweekt en levend gehouden wordt. CNGRS geeft u de communicatiekanalen om uw boodschap te brengen. Het heeft een eenvoudig instrument voor mailings en sms verkeer, gekoppeld aan social media.

communiceren

2. Bezoekers bereiken

U kunt e-mailings maken en uitsturen. Via sms communiceren; social media inzetten. Met CNGRS is dit eenvoudig. Wij zorgen ervoor dat uw communicatiekanalen in look & feel op elkaar aansluiten, zodat herkenning ontstaat. Wat u ook wenst in te zetten, de ontvanger zal onmiddellijk het evenement herkennen. CNGRS zorgt ervoor dat u per doelgroep kunt communiceren. Uw potentiële bezoekersgroep bestaat niet uit één geheel. Het zijn diverse deelgroepen, die u met CNGRS direct kunt aanspreken.

3. Communiceren met uw bijzondere groepen

Exposanten vragen om een andere benadering dan sprekers en binnen de VIPS zijn verschillende groepen te herkennen. Met de juiste tekst en het juiste communicatie kanaal krijgt iedere doelgroep een boodschap op maat. U bepaalt de boodschap; CNGRS zorgt dat het bij uw doelgroep aan komt.

Een gebruiksvriendelijke registratie?

Dit leggen we u uit in het volgende item!

Bekijk stap 3

Registreren