Beheren

Beheren 2017-06-22T10:07:54+01:00

Toegangsbeheer

De toegang tot het evenement is het eerste contact moment op de eventdag te starten. Daar wilt u een geoliede machine, die bezoekers vriendelijk en professioneel toegang geven tot het evenement.

Vormen van toegangsbegeer?
Wij bieden verschillende vormen van toegangsbeheer aan. Hieronder treft u een aantal van de mogelijkheden aan.

  • Badge tableau
  • Stand alone ingangsscanning
  • Ingangsscanning met internet verbinding
  • Automatische scanning door ibeacon en/of RFID techniek
  • Registratie- en helpdesk faciliteit

Van eenvoudige scan oplossingen tot registratie en helpdesk oplossingen tijdens het event: wij hebben er langjarige ervaring mee. Wij brengen de specifieke knowhow mee, die noodzakelijk is om een geoliede machine te zijn. Hardware, software en menskracht; we leveren het allemaal. U kunt dit met een gerust hart aan ons overlaten.

Onvoorziene omstandigheden lossen we ter plaatse op, zonder dat uw gasten dit opmerken. Kennis, ervaring en de wilskracht om een goed product onsite te brengen, zorgen voor de professionaliteit nodig voor een registratie en helpdesk oplossing ter plaatse. Het moederbedrijf achter CNGRS geeft al meer dan 10 jaar invulling aan on-site oplossingen voor toegangsbeheer.

1. Badge tableau

De badges voor de deelnemers zijn tevoren gemaakt en worden aan de ingang van het event aan de bezoekers uitgereikt. Dit is een economische en overzichtelijk toegangsregiem voor kleine evenementen tot ongeveer 300 deelnemers, zonder een side program.

2. Stand alone ingangsscanning

Na het verkrijgen van een badge met codering bij de registratiedesk worden badges aan de ingang met handscanners gelezen. Ingangscanning maakt het mogelijk om overzichtslijsten te maken met tijdstip in en tijdstip uit. Vaak gebruikt bij evenementen, die meetellen voor Permanente educatie trajecten en/of accreditatie trajecten. Het scannen gaat voldoende vlot om grote groepen deelnemers vlot binnen te laten.

3. Ingangsscanning met internet verbinding

Een toegangsregiem waar de geldigheid van de badge live wordt gecontroleerd met een handscanner. Vaak toegepast bij meerdaagse evenementen en side programma onderdelen met voorinschrijving. De host/hostess ziet of de deelnemer recht heeft op toegang. Het scannen gaat voldoende vlot om grote groepen deelnemers vlot binnen te laten.

beheren

4. Automatische scanning door ibeacon en/of RFID techniek.

Een toegangsregiem waar de geldigheid van de badge geautomatiseerd en live wordt gecontroleerd met een radio frequentie of ibeacon signaal. Door koppeling aan software worden vele toepassingen mogelijk gemaakt, zoals:
– Zonder hulp van hostesses inchecken
– Persoonlijk toespreken bij binnenkomst

5. Registratie- en helpdesk faciliteit

Bij de inschrijving voor het evenement worden de persoongegevens en de wensen voor het bezoek geregistreerd. Bij de bevestigingsmail ontvangt de bezoeker een Bewijs van Inschrijving (BvI). Op de dag van het evenement meldt de bezoeker zich met het BvI (uitgeprint of op mobiel) bij de registratie desk. Bij de registratie desk wordt het BvI omgeruild voor een badge. Aan de helpdesk melden zich de deelnemers zonder het BvI of degene die zich ter plaatse willen aanmelden.

De medewerker aan de helpdesk kan een bezoeker op naam (of andere parameters) opzoeken en voor een badge zorgen. Bezoekers, die zich ter plaatse aanmelden worden ingeschreven en eventueel na betaling van een badge voorzien. Er zijn verschillende mogelijkheden om de registratie en helpdesk faciliteit in te richten. Er is altijd sprake van maatwerk.

Een goede evaluatie tijdens en na uw event?

Dit leggen we u uit in het volgende item!

Bekijk stap 5

Evalueren