Toegangscontrolesysteem

Toegangscontrolesysteem 2018-02-13T23:41:54+01:00

Toegangscontrolesysteem nodig om uw event in professionele banen te leiden? CNGRS biedt voor congressen, beurzen en zakelijke events dé oplossing. Wij hebben namelijk het meest brede softwarepakket voor bezoekersregistratie. Het is flexibel te gebruiken door modules, zodat u alleen de nodige onderdelen gebruikt en u dus nooit teveel betaalt. Met ons uitgebreide systeem heeft u in principe alles in één instrument. Met deze online registratie verzamelt u automatisch alle gegevens van uw bezoekers die toegang hebben. Dat scheelt u een hoop tijd en administratie. Toegangslijsten, bijzondere wensen, email adressen, telefoonnummers, achtergrond; het wordt via onze software allemaal inzichtelijk. Groot voordeel: voor u is het 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Zo houdt u overzicht en krijgt u inzicht in de bezoekers. Maak ook gebruik van ons toegangscontrolesysteem.

Toegangscontrolesysteem - CNGRS

Uw voordelen bij CNGRS

Jarenlange ervaring in de evenementenbranche maakt van ons een professionele partner, die weet wat nodig is om succes te organiseren.
Lees hier uw voordelen:

  • Flexibel, stabiel en betrouwbaar
  • Full service of co-productie
  • Support
  • Toegangsbeheer

Toegangscontrolesysteem via CNGRS

Met het toegangscontrolesysteem van CNGRS kunnen uw bezoekers zich eenvoudig digitaal maken. De ontvangst is de eerste kennismaking met u en uw event. Dit moet dus goed geregeld zijn. Ons systeem vervangt het handwerk, zoals de aanwezigheidsregistratie op papier en het notificeren van de afspraakeigenaar. Daarbij geeft de digitale bezoekersregistratie inzicht wie uw event bezoekt. Deze toegangscontrole geeft u rust, overzicht en het bespaart u ook veel tijd. Daarvoor lopen wij graag een stap harder. De vrijgekomen tijd kunt u weer besteden aan uw deelnemers en een optimale beleving van uw event. Met het dashboard uit de CNGRS organisatie module behoudt u het overzicht over de project activiteiten en de registraties van uw bezoekers. Ieder moment van de dag kunt u bij onze software. Dat is wel zo makkelijk.

Toegangscontrolesysteem via de specialist

Wij zijn gespecialiseerd in systemen voor kennisevenementen (congressen, symposia, seminars en netwerkbijeenkomsten) en consumer evenementen (beurzen). Doordat we alle lange tijd werken met online bezoekersregistratie van (grote) congressen, beurzen, seminars en netwerkbijeenkomsten, is CNGRS uitgegroeid tot dé tool op het gebied van toegangscontrole.