Toegangscontrole

Toegangscontrole 2018-03-14T23:48:26+01:00

Toegangscontrole van uw event in professionele banen leiden? CNGRS biedt voor congressen en beurzen dé oplossing. Wij hebben namelijk het meest brede softwarepakket voor bezoekersregistratie. Het systeem is flexibel te gebruiken door de diverse modules, zodat u alleen de nodige onderdelen gebruikt en u dus nooit teveel betaalt. Met het uitgebreide systeem heeft u in principe alles in één instrument. U verzamelt automatisch alle gegevens van uw bezoekers die toegang hebben. Dat scheelt u straks een hoop tijd en administratie. Toegangslijsten, bijzondere wensen, email adressen, telefoonnummers, achtergrond; het wordt allemaal via ons softwaresysteem inzichtelijk. Nog een groot voordeel: voor u is het 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Zo houdt u overzicht en krijgt u inzicht in de bezoekers. Maak ook gebruik van ons toegangscontrole systeem.

Toegangscontrole - CNGRS

Uw voordelen bij CNGRS

Jarenlange ervaring in de evenementenbranche maakt van ons een professionele partner, die weet wat nodig is om succes te organiseren.
Lees hier uw voordelen:

  • Flexibel, stabiel en betrouwbaar
  • Full service of co-productie
  • Support
  • Toegangsbeheer

Toegangscontrole systeem via CNGRS

Met ons systeem heeft u toegangscontrole op uw zakelijke evenement. Bezoekers maken zich namelijk eenvoudig digitaal. De ontvangst is de eerste kennismaking met u en uw event. Dit moet dus goed geregeld zijn. Ons systeem vervangt het handwerk, zoals de aanwezigheidsregistratie op papier en het notificeren van de afspraakeigenaar. Tevens geeft de digitale bezoekersregistratie inzicht wie de bezoekers van uw event zijn. De toegangscontrole geeft u rust, overzicht en het bespaart u ook veel tijd. Daarvoor lopen wij graag een stap harder. De vrijgekomen tijd kunt u weer besteden aan uw deelnemers en een optimale beleving van uw event. Met het dashboard uit de CNGRS organisatie module behoudt u het overzicht over de project activiteiten en de registraties van uw bezoekers. Ieder moment van de dag kunt u bij onze software.

Toegangscontrole systeem via de specialist

CNGRS is gespecialiseerd in het succesvol organiseren van kennisevenementen (congressen, symposia, seminars en netwerkbijeenkomsten) en consumer evenementen (beurzen). Doordat we alle lange tijd werken met online bezoekersregistratie van (grote) congressen, beurzen, seminars en netwerkbijeenkomsten, is CNGRS uitgegroeid tot dé tool op het gebied van toegangscontrole.