Wat levert het op?

Wat levert het op? 2017-06-22T10:44:43+01:00

CNGRS maakt het voor U goedkoper en makkelijker

1. CNGRS software zorgt dat arbeidsintensieve werkzaamheden geautomatiseerd verlopen
Dat scheelt vele “geestdodende” administratieve uren.

2. CNGRS zorgt ervoor dat de foutmarge sterk terugloopt
Het zoeken naar invoer fouten is een ergernis voor een organisator en kost vele uren werk. De CNGRS computer kan geen fouten maken, die slaat onvermoeibaar dag en nacht de gegevens van uw bezoekers op.

3. Samenwerken met CNGRS zorgt voor een extra hulplijntje
Onze medewerkers hebben langjarige ervaring in de branche en kennen de tips en truuks. Wij delen deze graag met u, zodat u niet zelf het wiel opnieuw hoeft uit te vinden.

Met CNGRS verzamelt u automatisch alle gegevens van uw deelnemers. Dat scheelt een hoop tijd en administratie. Maar dit is vaak maar een klein onderdeel van de werkzaamheden, die u moet uitvoeren. Uitnodigen, bevestigen, accrediteren, betalingen uitvoeren, badging, scanning en informatie geven zijn een paar andere zaken die u bezig kunnen houden.

CNGRS neemt u die zorgen voor het grootste deel uit handen. Dat geeft u niet alleen rust en overzicht, het bespaart u ook veel tijd. Al de uren die worden bespaard, kunt u anders inzetten. Inzetten voor andere werkzaamheden of inzetten voor een hogere kwaliteit van het event.

Wij brengen rust. Voor ons is rust => Relatie, Uitvoering, Stabiliteit en Techniek. Voor U is deze rust vooral besparen op organisator-stress. Daar mag u op rekenen, want wij zijn uw sterke schouders onder uw eventsoftware.