Wat kost het?

Wat kost het? 2017-06-22T10:45:17+01:00

Wie betaalt de kosten?

Kosten voor de organisatie

De kosten voor het gebruik van CNGRS kunnen in het organisatiebudget opgenomen worden. Dat is vaak het meest eenvoudig en wel zo transparant. Wij factureren hierbij in fasen. 25% van het totaal bij aanvang van de werkzaamheden; 50% van het totaal voorafgaand aan het evenement en 25% van het totaal (+ eventueel meerwerk) met de evaluatie van het evenement.

Kosten voor bezoeker

Het gebruik van CNGRS en de service door onze medewerkers is natuurlijk niet kosteloos, maar wij kunnen er ook voor zorgen dat het niet op het budget van de organisatie drukt. Wij zorgen er dan voor dat alle kosten opgenomen worden in een fee bij het registreren van bezoekers.

Kosten delen

Hybride kostprijs toedeling is ook mogelijk. Bijvoorbeeld:
– De prijs voor de organisatie module en de communicatie module komen ten laste van het organisatie budget.
– De kosten voor inzet van de registratie module en de beheer module worden in een handlingsfee bij de registratie per inschrijver opgenomen.

Wij geloven in onze meerwaarde en wij begrijpen dat een organisator aan kostenbeheersing doet. Daarvoor lopen wij graag een stapje harder. En die vrijgekomen tijd kunt u weer besteden aan uw deelnemers en een optimale beleving. Zo maken van 1 + 1 meer dan 2.