Tarieven

Tarieven 2017-06-22T10:36:48+01:00

Algemene kosten

Betalen voor wat u krijgt. Niets meer en niet minder. Voor ons is dat heel normaal.
Wij werken dan ook niet met abonnementen, jaarcontracten of verplichte winkelnering. Is er geen project dan betaalt u ons niets. Zo betaalt u nooit teveel, bent u vrij om te gaan waar u wilt en kunt u zorgen vrij de rekening tegemoet zien.

Het inzetten van software kost geld, maar het levert vooral op. De kosten van het inzetten van CNGRS zijn een fractie van de arbeidskosten als u het zelf gaat doen. Tijd, die beter ingezet kan worden om het evenement tot een succes te maken.

Onze computer slaat 24 uur per dag en 7 dagen per week foutloos de gegevens van uw bezoekers op. Betaling door de inschrijver wordt tijdens het registreren gedaan; boter bij de vis. U heeft er geen omkijken naar, het is volledig geautomatiseerd.

Wij rekenen af per werkelijke inschrijver. Als er minder bezoekers komen dan verwacht, dan merkt u dat aan onze factuur. De kosten zijn automatisch naar beneden bijgesteld. Is uw event een groot succes en komen er meer bezoekers, dan zullen wij u waarschuwen. U kunt altijd beslissen om de inschrijvingen te stoppen of toe te staan.

Flexibel kunt u per project de beschikbare modulen inzetten, die voor het project van belang zijn. U betaalt per module. Ook daarin volgen wij de lijn dat u betaalt voor wat u gebruikt.

Dat is wel zo transparant en altijd toegesneden op uw project.