Referenties

Referenties 2017-06-22T10:29:12+01:00

Referenties van onze klanten

Ons klanten waarderen ons gemiddeld met een 8,9
Wij geloven in het ondersteunen van organisatoren. Elk evenement is een project waar voor ons de organisator centraal staat. We denken mee, nemen werk uit handen en zorgen voor overzicht. Dat wordt door onze klanten gewaardeerd.

Toch is CNGRS niet alleen voor de Organisator!
We zijn er ook voor uw opdrachtgever en uw deelnemers.

CNGRS verzorgt het overzicht voor uw opdrachtgever. De opdrachtgever krijgt een eigen dashboard met relevante informatie, zoals bezoekersaantallen en financiële gegevens. Zo dragen we er aan bij dat de opdrachtgever geïnformeerd en betrokken is. In de praktijk zorgt dit voor een prettige samenwerking tussen de opdrachtgever en de organisator. Het overzicht vergemakkelijkt het gesprek en zorgt voor inzicht in de voortgang van het project.

Voor deelnemers zorgt CNGRS voor een eenvoudig registratieproces. In eenvoudige stappen in een vriendelijke visuele omgeving wordt de geïnteresseerd door het inschrijfproces geleid. Betalen kan eenvoudig via internet of op factuur. In de mailbox ontvangt de inschrijver een bewijs van inschrijving en een factuur. Ook zorgen we voor overzicht voor de deelnemer. Op de persoonlijke registratie website pagina kan de bezoeker gegevens en wensen beheren. Extra’s opgeven, persoonsgegevens aanpassen of desnoods annuleren.

Wat onze klanten over ons vertellen

Het inschakelen van CNGRS voor een op maat gemaakte registratiemodule heeft veel zorgen voor de congresorganisatie weg genomen. Het systeem voldeed geheel aan de verwachtingen, is makkelijk te bedienen en levert een schat aan informatie. Ik heb Web Collective bovendien leren kennen als een prettige, klantgerichte en flexibele organisatie waarmee ik in de toekomst graag blijf samenwerken!
Marjolein vd Kemp | Van Huis Uit

CNGRS is een praktische en zeer gebruikersvriendelijke registratie-tool en biedt een goede toegevoegde waarde bij de communicatie tussen de klant, haar genodigden en First Incentive. Het is een ideaal alternatief voor een eigen, vaak zeer kostbare en onderhoudsgevoelige, applicatie!
Louis van Os | First Incentive