Event organiseren

Event organiseren 2018-02-13T23:35:58+01:00

Event organiseren die wél succesvol is? CNGRS heeft de hulpmiddelen en biedt het meest brede softwarepakket voor de organisatie van events als congressen, beurzen en zakelijke evenementen in de markt. Het is flexibel inzetbaar door modules, zodat u precies kunt aangeven welke modules voor u noodzakelijk zijn en u dus nooit teveel betaalt. Met onze software heeft u in principe alles in één instrument. Met onze online registratie verzamelt u automatisch alle gegevens van uw bezoekers. Dat scheelt een hoop tijd en administratie. Deelnemerslijsten, bijzondere wensen van deelnemers, email adressen en telefoonnummers, achtergrond; CNGRS maakt het allemaal inzichtelijk. En voor u is het 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Zo houdt u overzicht en krijgt u inzicht in de inschrijvingen. Succesvol een event organiseren doet u dus via CNGRS.

Event organiseren - CNGRS

Uw voordelen bij CNGRS

Jarenlange ervaring in de evenementenbranche maakt van ons een professionele partner, die weet wat nodig is om succes te organiseren.
Lees hier uw voordelen:

  • Flexibel, stabiel en betrouwbaar
  • Full service of co-productie
  • Support
  • Toegangsbeheer

Event organiseren via software CNGRS

Vaak wordt onderschat wat het beroep van een organisator voor een congres, beurs of seminar allemaal vraagt. Het is altijd verantwoordelijk werk, dat kan leiden tot tijdsdruk en stress. Want vergeet niet dat u als event organisator moet zorgen voor een goed programma-aanbod en een geoliede machine. De mensen achter CNGRS zijn specialisten in kennisevenementen (congressen, symposia, seminars en netwerkbijeenkomsten) en consumer evenementen (beurzen). Wij weten alles over communicatiekanalen, registratieprocessen en on-site oplossingen voor de professionele evenementenbranche. Onze event software zorgt voor rust, tijdwinst en een partner die met u meedenkt. U houdt met de software grip op het project en het dashboard zorgt 24 uur per dag, zeven dagen in de week, voor overzicht.

 

Event organiseren via de specialist

Wilt u wél succesvol een event organiseren? Wij bieden dé software die u tijd en kosten bespaart. Daarnaast assisteren we met onze flexibele service, zodat u snel kunt schakelen op het moment dat het nodig is. Jarenlange ervaring in de evenementenbranche maakt van ons een professionele partner, die weet wat nodig is om succes te organiseren.