Congres organiseren

Congres organiseren 2017-08-31T15:22:41+01:00

Congres organiseren die wél succesvol is? CNGRS heeft de hulpmiddelen en zorgt dat het u tijd en geld bespaart. Als organisator van een congres heeft u een grote verantwoordelijkheid. Dit leidt vaak tot tijdsdruk en stress. CNGRS ondersteunt u en brengt al die verwachtingen bij elkaar tot een geoliede machine en een goede programma-aanbod. Met CNGRS geeft u met een gerust hart de uitvoering van het uitnodigings- en registratieproces uit handen. U houdt met de projectsoftware grip op het project en het dashboard zorgt 24 uur per dag, zeven dagen in de week, voor overzicht. En dat allemaal in één product. Eenvoudig, overzichtelijk en accuraat. Daarnaast ondersteunen we u met onze flexibele service, zodat u snel kunt schakelen op het moment dat het nodig is. Succesvol een congres organiseren doet u dus via CNGRS.

Congres organiseren - CNGRS

Uw voordelen bij CNGRS

Jarenlange ervaring in de evenementenbranche maakt van ons een professionele partner, die weet wat nodig is om succes te organiseren.
Lees hier uw voordelen:

  • Flexibel, stabiel en betrouwbaar
  • Full service of co-productie
  • Support
  • Toegangsbeheer

Congres organiseren via CNGRS

Elk congres draait om de deelnemers. De registratie is vaak de eerste kennismaking met u en uw event, dus die moet staan als een huis. CNGRS helpt en adviseert u hierbij. Dat zorgt voor rust, tijdwinst en een partner die met u meedenkt. Jarenlange ervaring in de evenementenbranche maakt van ons een professionele partner, die weet wat nodig is om succes te organiseren. CNGRS is een online dienst van GO Events. Met een enthousiast en ervaren team werken we aan CNGRS. Doordat we alle lange tijd werken met bezoekersregistratie van (grote) congressen, beurzen, seminars en netwerkbijeenkomsten van de nauwe samenwerking met de gebruikers, is CNGRS uitgegroeid tot dé tool op het gebied van bezoekersregistratie. En wij zijn u ook graag van dienst. In een persoonlijk gesprek kunnen wij uw wensen doornemen.

Congres organiseren via de specialist

CNGRS is gespecialiseerd in kennisevenementen (congressen, symposia, seminars en netwerkbijeenkomsten) en consumer evenementen (beurzen). Wij weten alles over communicatiekanalen, registratieprocessen en on-site oplossingen voor de professionele evenementenbranche. Wij bieden kennis, kunde en ervaring om congressen tot een succes te maken. Dat wilt u toch ook?