Congres organisator

Congres organisator 2017-11-15T13:49:53+01:00

Congres organisator? Iedereen die ooit een kennisevenement heeft georganiseerd, weet dat dit veel tijd kost en er een heleboel bij komt kijken. En dat is niet nodig. CNGRS ondersteunt u graag in het hele proces. Wij hebben namelijk de hulpmiddelen, software en zorgen dat het u geld en tijd bespaart. Als organisator van een congres heeft u veel verantwoordelijkheid, dat vaak gepaard gaat met stress en tijdstruck. CNGRS ondersteunt u en brengt al die verwachtingen bij elkaar tot een geoliede machine en een goede programma-aanbod. CNGRS biedt u het meest brede softwarepakket voor de organisatie van kennisevenementen. Het programma is flexibel inzetbaar door modules, zodat u precies kunt gebruiken wat voor u nodig is en u nooit teveel betaalt. Wilt u een succesvolle congres organisator zijn? Neem dan direct en vrijblijvend contact op met CNGRS.

congres organiseren - CNGRS

Uw voordelen bij CNGRS

Jarenlange ervaring in de evenementenbranche maakt van ons een professionele partner, die weet wat nodig is om met succes een congres te organiseren. Lees hier uw voordelen:

  • Flexibel, stabiel en betrouwbaar
  • Full service of co-productie
  • Support
  • Toegangsbeheer

Congres organisator? Gebruik de software van CNGRS

Vaak wordt nog wel eens onderschat wat het beroep van een organisator voor een congres, beurs of seminar allemaal vraagt. Een beroep veelal op de achtergrond, ondersteunend aan het evenement. Verantwoordelijk werk, die kan leiden tot tijdsdruk en stress. Want vergeet niet dat u als organisator moet zorgen voor een goed programma-aanbod en een geoliede machine. De mensen achter CNGRS zijn echte specialisten in kennisevenementen (congressen, symposia, seminars en netwerkbijeenkomsten) en consumer evenementen (beurzen). Wij weten alles over communicatiekanalen, registratieprocessen en on-site oplossingen voor de professionele evenementenbranche. Onze software zorgt voor rust, tijdwinst en een partner die met u meedenkt. U houdt met de projectsoftware grip op het project en het dashboard zorgt 24 uur per dag, zeven dagen in de week, voor overzicht.

Congres organisator? Gebruik onze software

Wilt u wél succesvol een congres organiseren? Wij hebben de hulpmiddelen en het bespaart u tijd en kosten. Daarnaast ondersteunen we u met onze flexibele service, zodat u snel kunt schakelen op het moment dat het nodig is. Jarenlange ervaring in de evenementenbranche maakt van ons een professionele partner, die weet wat nodig is om succes te organiseren. Neemt u dus direct contact op.