Bezoekersregistratie

Bezoekersregistratie 2017-09-06T10:51:02+01:00

Bezoekersregistratie van (grote) congressen, beurzen en zakelijke events goed geregeld hebben? Dan is CNGRS uw partner. Wij hebben het meest brede softwarepakket voor de organisatie van evenementen als beurzen in de markt. Flexibel inzetbaar door modules, zodat u precies kunt gebruiken wat voor u nodig is en u nooit teveel betaalt. Met CNGRS heeft u alles in één instrument. Met onze online registratie verzamelt u automatisch alle gegevens van uw deelnemers. Dat scheelt een hoop tijd en administratie. Deelnemerslijsten, bijzondere wensen van bezoekers, email adressen en telefoonnummers, achtergrond; CNGRS maakt het allemaal inzichtelijk. En voor u is het 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Zo houdt u overzicht en krijgt u inzicht in de inschrijvingen. Uw bezoekersregistratie houdt u dus bij via CNGRS.

bezoekersregistratie

Uw voordelen bij CNGRS

Jarenlange ervaring in de evenementenbranche maakt van ons een professionele partner, die weet wat nodig is om succes te organiseren.
Lees hier uw voordelen:

  • Flexibel, stabiel en betrouwbaar
  • Full service of co-productie
  • Support
  • Toegangsbeheer

Bezoekersregistratie regelen via CNGRS

De bezoekersregistratie is vaak de eerste kennismaking met u en uw event, dus dat moet perfect geregeld zijn. Het is vaak maar een klein onderdeel van de werkzaamheden die u moet uitvoeren. Uitnodigen, bevestigen, accrediteren, betalingen uitvoeren, badging, scanning en informatie geven zijn een paar andere zaken die u bezig kunnen houden. CNGRS neemt u die zorgen voor het grootste deel uit handen. Dat geeft u niet alleen rust en overzicht, het bespaart u ook veel tijd. Daarvoor lopen wij graag een stapje harder. En die vrijgekomen tijd kunt u weer besteden aan uw deelnemers en een optimale beleving. Met het dashboard uit de CNGRS organisatie module behoudt u het noodzakelijke overzicht over de project activiteiten en de registraties van uw bezoekers. Op ieder moment van de dag kunt u het dashboard raadplegen.

Bezoekersregistratie regelen via de specialist

Wij zijn gespecialiseerd in kennisevenementen (congressen, symposia, seminars en netwerkbijeenkomsten) en consumer evenementen (beurzen). Doordat we alle lange tijd werken met bezoekersregistratie van (grote) congressen, beurzen, seminars en netwerkbijeenkomsten, is CNGRS uitgegroeid tot dé tool op het gebied van aanwezigheidsregistratie. Dat wilt u toch ook?