Bezoekersregistratie systeem

Bezoekersregistratie systeem 2017-12-07T23:53:56+01:00

Bezoekersregistratie systeem voor congressen, beurzen en zakelijke events nodig? Dan biedt CNGRS de oplossing. Wij hebben namelijk het meest brede softwarepakket voor bezoekersregistratie in de markt. Het is flexibel inzetbaar door modules, zodat u alleen de nodige modules kunt gebruiken en u nooit teveel betaalt. Met ons uitgebreide systeem heeft u alles in één instrument. Met deze online registratie verzamelt u automatisch alle gegevens van uw bezoekers. Dat scheelt u een hoop tijd en administratie. Deelnemerslijsten, bijzondere wensen van bezoekers, email adressen en telefoonnummers en achtergrond worden via onze software allemaal inzichtelijk. Groot voordeel: voor u is het 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Zo houdt u overzicht en krijgt u inzicht in de inschrijvingen. De bezoekersregistratie systeem verkrijgt u dus bij via CNGRS.

bezoekersregistratie systeem

Uw voordelen bij CNGRS

Jarenlange ervaring in de evenementenbranche maakt van ons een professionele partner, die weet wat nodig is om succes te organiseren.
Lees hier uw voordelen:

  • Flexibel, stabiel en betrouwbaar
  • Full service of co-productie
  • Support
  • Toegangsbeheer

Bezoekersregistratie systeem via CNGRS

Met het bezoekersregistratie systeem van CNGRS kunnen uw bezoekers zich makkelijk digitaal maken. De ontvangst is de eerste kennismaking met u en uw event. Dit moet dus goed geregeld zijn. Ons systeem vervangt het handwerk, zoals de bezoekersregistratie op papier en het notificeren van de afspraakeigenaar. Verder geeft de digitale bezoekersregistratie helder inzicht wie uw evenement bezoekt. Dit geeft u rust, overzicht en het bespaart u ook veel tijd. Daarvoor lopen wij graag een stap harder. De vrijgekomen tijd kunt u weer besteden aan uw deelnemers en een optimale beleving. Met het dashboard uit de CNGRS organisatie module behoudt u het noodzakelijke overzicht over de project activiteiten en de registraties van uw bezoekers. Op ieder moment van de dag kunt u bij de software. Wel zo makkelijk.

Bezoekersregistratie systeem via de specialist

Wij zijn gespecialiseerd in systemen voor kennisevenementen (congressen, symposia, seminars en netwerkbijeenkomsten) en consumer evenementen (beurzen). Doordat we alle lange tijd werken met online bezoekersregistratie van (grote) congressen, beurzen, seminars en netwerkbijeenkomsten, is CNGRS uitgegroeid tot dé tool op het gebied van bezoekersregistratie.