Beurs organiseren

Beurs organiseren 2017-08-06T14:59:34+01:00

Beurs organiseren die succesvol is? Dan kan CNGRS u helpen. Wij hebben namelijk de hulpmiddelen en zorgen dat het u geld en tijd bespaart. Als organisator van een beurs heeft u veel verantwoordelijkheid, dat vaak gepaard gaat met stress en tijdstruck. CNGRS ondersteunt u en brengt al die verwachtingen bij elkaar tot een geoliede machine en een goede programma-aanbod. CNGRS is het meest brede softwarepakket voor de organisatie van evenementen als beurzen in de markt. Flexibel inzetbaar door modules, zodat u precies kunt gebruiken wat voor u nodig is en u nooit teveel betaalt. Met CNGRS heeft u alles in één instrument. Het zet de organisator in zijn/haar kracht, zodat de organisator zich volledig kan richten op de betekenis van het evenement en de beleving voor de bezoekers. Succesvol een beurs organiseren regelt u dus via CNGRS.

Beurs organiseren - CNGRS

Uw voordelen bij CNGRS

Jarenlange ervaring in de evenementenbranche maakt van ons een professionele partner, die weet wat nodig is om succes te organiseren.
Lees hier uw voordelen:

  • Flexibel, stabiel en betrouwbaar
  • Full service of co-productie
  • Support
  • Toegangsbeheer

Beurs organiseren via CNGRS

De registratie is vaak de eerste kennismaking met u en uw beurs, dus dat moet perfect geregeld zijn. CNGRS helpt en adviseert u hierbij. Dat zorgt voor rust, tijdwinst en een partner die met u meedenkt. Jarenlange ervaring in de evenementenbranche maakt van ons een professionele partner, die weet wat nodig is om succes te organiseren. Met CNGRS geeft u met een gerust hart de uitvoering van het uitnodigings- en registratieproces uit handen. U houdt met de projectsoftware grip op het project en het dashboard zorgt 24 uur per dag, zeven dagen in de week, voor overzicht. En dat allemaal in één product. Eenvoudig, overzichtelijk en accuraat. Doordat we alle lange tijd werken met bezoekersregistratie van (grote) congressen, beurzen, seminars en netwerkbijeenkomsten, is CNGRS uitgegroeid tot dé tool op het gebied van bezoekersregistratie.

Beurs organiseren via de specialist

Wij zijn gespecialiseerd in kennisevenementen (congressen, symposia, seminars en netwerkbijeenkomsten) en consumer evenementen (beurzen). CNGRS weet dus alles alles over communicatiekanalen, registratieprocessen en on-site oplossingen voor de professionele evenementenbranche. Wij bieden kennis, kunde en ervaring om uw beurzen tot een succes te maken. Dat wilt u toch ook?