Beurs organiseren stappenplan

Beurs organiseren stappenplan 2017-12-07T23:48:46+01:00

Beurs organiseren stappenplan nodig? Iedereen die ooit een consumer evenement heeft georganiseerd, weet dat dit veel tijd kost en er een heleboel bij komt kijken. Onnodig. CNGRS ondersteunt u graag in het hele proces. Wij hebben namelijk de hulpmiddelen, software en zorgen dat het u geld en tijd bespaart. Als organisator van een congres heeft u veel verantwoordelijkheid, dat vaak gepaard gaat met stress en tijdsdruk. CNGRS ondersteunt u en brengt al die verwachtingen met een stappenplan bij elkaar tot een geoliede machine en een goede programma-aanbod. CNGRS biedt u het meest brede softwarepakket voor de organisatie van consumer evenementen. Het programma is flexibel inzetbaar door modules, zodat u precies kunt gebruiken wat voor u nodig is en u nooit teveel betaalt. Heeft u een beurs organiseren stappenplan nodig? Neem dan direct en vrijblijvend contact op met CNGRS.

Beurs organiseren stappenplan

Uw voordelen bij CNGRS

Jarenlange ervaring in de evenementenbranche maakt van ons een professionele partner, die weet wat nodig is om succes te organiseren.
Lees hier uw voordelen:

  • Flexibel, stabiel en betrouwbaar
  • Full service of co-productie
  • Support
  • Toegangsbeheer

Beurs organiseren stappenplan via CNGRS

In veel gevallen wordt nog wel eens onderschat wat het beroep van een organisator voor een congres, beurs of seminar allemaal vraagt. Vaak is het verantwoordelijk werk, dat kan leiden tot tijdsdruk en stress. Want vergeet niet dat u als organisator moet zorgen voor een goed programma-aanbod en een geoliede machine. De mensen achter CNGRS zijn gespecialiseerd in kennisevenementen (congressen, symposia, seminars en netwerkbijeenkomsten) en consumer evenementen (beurzen). Wij weten alles over communicatiekanalen, registratieprocessen en on-site oplossingen voor de professionele evenementenbranche. Ons systeem zorgt voor rust, tijdwinst en een partner die met u meedenkt. U houdt met de projectsoftware en het stappenplan grip op het project en het dashboard zorgt 24 uur per dag, zeven dagen in de week, voor overzicht.

Beurs organiseren? Gebruik ons stappenplan

Wilt u wél succesvol een beurs organiseren? Wij hebben een stappenplan, de hulpmiddelen en het bespaart u tijd en kosten. Daarnaast ondersteunen we u met onze flexibele service, zodat u snel kunt schakelen op het moment dat het nodig is. Jarenlange ervaring in de evenementenbranche maakt van ons een professionele partner, die weet wat nodig is om succes te organiseren.