Beurs organisator

Beurs organisator 2017-10-04T23:29:36+01:00

Beurs organisator? Als u een beurs wilt organiseren die wél succesvol, is CNGRS de professionele partij die u kan helpen. Wij hebben de hulpmiddelen, software en zorgen dat het u geld en tijd bespaart. Als organisator van een beurs heeft u veel verantwoordelijkheid, dat vaak gepaard gaat met stress en tijdstruck. CNGRS ondersteunt u en brengt al die verwachtingen bij elkaar tot een geoliede machine en een goede programma-aanbod. CNGRS biedt u het meest brede softwarepakket voor de organisatie van evenementen als beurzen in de markt. Het is flexibel inzetbaar door modules, zodat u precies kunt gebruiken wat voor u nodig is en u nooit teveel betaalt. Het zet de organisator in zijn/haar kracht, zodat de organisator zich volledig kan richten op de betekenis van het evenement en de beleving voor de bezoekers. Wilt u een succesvolle beurs organisator zijn? Neem dan contact op met CNGRS.

Beurs organisator - CNGRS

Uw voordelen bij CNGRS

Jarenlange ervaring in de evenementenbranche maakt van ons een professionele partner, die weet wat nodig is om succes te organiseren. Lees hier uw voordelen:

  • Flexibel, stabiel en betrouwbaar
  • Full service of co-productie
  • Support
  • Toegangsbeheer

Beurs organisator? Gebruik de software van CNGRS

Ieder event draait om de deelnemers. De registratie is vaak de eerste kennismaking met u en uw event, dus dat moet goed geregeld zijn. De software van CNGRS helpt u hierbij. Dat zorgt voor rust, tijdwinst en een partner die met u meedenkt. U houdt met de projectsoftware grip op het project en het dashboard zorgt 24 uur per dag, zeven dagen in de week, voor overzicht. En dat allemaal in één product. Doordat we alle lange tijd werken met de aanwezigheidsregistratie van (grote) congressen, beurzen, seminars en netwerkbijeenkomsten en de nauwe samenwerking met de gebruikers, is CNGRS uitgegroeid tot dé tool op het gebied van bezoekersregistratie. Jarenlange ervaring in de evenementenbranche maakt van ons een professionele partner, die weet wat nodig is om succes te organiseren.

Beurs organisator? Gebruik onze software

CNGRS is gespecialiseerd in kennisevenementen (congressen, symposia, seminars en netwerkbijeenkomsten) en consumer evenementen (beurzen). Wij weten alles over communicatiekanalen, registratieprocessen en on-site oplossingen voor de professionele evenementenbranche. Daarnaast ondersteunen we u met onze flexibele service, zodat u snel kunt schakelen op het moment dat het nodig is.