Aanwezigheidsregistratie

Aanwezigheidsregistratie 2017-09-06T10:45:18+01:00

Aanwezigheidsregistratie maakt evenementen organiseren sneller, efficiënter en zorgt voor een hogere opkomst. Met CNGRS geeft u met een gerust hart de uitvoering van het uitnodigings- en registratieproces uit handen. Het aanmelden bij uw event moet voor de deelnemers eenvoudig, herkenbaar en soepel verlopen. Met de online registratie van CNGRS verzamelt u automatisch alle gegevens van uw deelnemers. Dat scheelt een hoop tijd en administratie. Deelnemerslijsten, bijzondere wensen van bezoekers, email adressen en telefoonnummers, achtergrond; CNGRS maakt het allemaal inzichtelijk. En voor u is het 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Zo houdt u overzicht en krijgt u inzicht in de inschrijvingen. De aanwezigheidsregistratie voor uw congres, beurs of seminar regelt u dus via het systeem van CNGRS.

Aanwezigheidsregistratie

Uw voordelen bij CNGRS

Jarenlange ervaring in de evenementenbranche maakt van ons een professionele partner, die weet wat nodig is om succes te organiseren.
Lees hier uw voordelen:

  • Flexibel, stabiel en betrouwbaar
  • Full service of co-productie
  • Support
  • Toegangsbeheer

Aanwezigheidsregistratie regelen via CNGRS

Ieder event draait om de deelnemers. De registratie is vaak de eerste kennismaking met u en uw event, dus dat moet goed geregeld zijn. CNGRS helpt en adviseert u hierbij. Dat zorgt voor rust, tijdwinst en een partner die met u meedenkt. U houdt met de projectsoftware grip op het project en het dashboard zorgt 24 uur per dag, zeven dagen in de week, voor overzicht. En dat allemaal in één product. Doordat we alle lange tijd werken met de aanwezigheidsregistratie van (grote) congressen, beurzen, seminars en netwerkbijeenkomsten en de nauwe samenwerking met de gebruikers, is CNGRS uitgegroeid tot dé tool op het gebied van bezoekersregistratie. Jarenlange ervaring in de evenementenbranche maakt van ons een professionele partner, die weet wat nodig is om succes te organiseren.

Aanwezigheidsregistratie regelen via de specialist

CNGRS is gespecialiseerd in kennisevenementen (congressen, symposia, seminars en netwerkbijeenkomsten) en consumer evenementen (beurzen). Wij weten alles over communicatiekanalen, registratieprocessen en on-site oplossingen voor de professionele evenementenbranche. Daarnaast ondersteunen we u met onze flexibele service, zodat u snel kunt schakelen op het moment dat het nodig is.